FONTOS BEIRATKOZÁSI INFORMÁCIÓK!

Kedves Szülők!

A bölcsődei és az óvodai beiratkozás kapcsán – a felesleges várakozási idő lerövidítése, elkerülése, valamint a folyamat meggyorsítása, gödülékenysége érdekében – az alábbiakra szeretnénk felhívni a figyelmüket:

  • amennyiben korábban - 2024. januárban, vagy azt követően – már eljuttatták intézményünkhöz (emailben, vagy személyesen átvett) bölcsődei vagy óvodai jelentkezési lapjukat, kitöltve, MINDKÉT SZÜLŐ ÁLTAL aláírva, úgy a beiratkozási napokra NEM KELL eljönniük, illetve kérjük, hogy ÚJABB JELENTKEZÉSI LAPOT NE ADJANAK LE! 
  • kérjük, hogy amennyiben honlapunkról töltik le a jelentkezési lapo(ka)t, figyeljenek rá, hogy minden szükséges adat kitöltésre kerüljön és MINKÉT SZÜLŐ ALÁÍRÁSA szerepeljen rajta!
  • amennyiben valamilyen speciális kérésük, igényünk van (preferált tagintézmény, csoport stb.), kérjük tüntessék fel a jelentkezési lapon. Előre garantálni az egyedi kéréseket, igényeket nem tudjuk, de a lehetőségekhez mérten igyekszünk figyelembe venni azokat a csoportok kialakításakor. 
  • papír alapú jelentkezési lapokat a Központi Épületünk (Bölcsőde utca 2.) bejáratánál, fali tárolóban fogunk elhelyezni, melyek szabadon elvihetők. Kérjük, hogy azokat szintén minden adat kitöltése és MINDKÉT SZÜLŐ ÁLTALI ALÁÍRÁSA után adják le személyesen az irodában, szintén a KÖZPONTI ÉPÜLETBEN.
  • papír alapú jelentkezési lapokat CSAK A KÖZPONTI ÉPÜLETÜNK IRODÁJÁBAN veszünk át.
  • további iratok, dokumentumok stb. leadása A BEIRATKOZÁSKOR NEM SZÜKSÉGES, CSAK A KITÖLTÖTT ÉS MINDKÉT SZÜLŐ ÁLTAL ALÁÍRT JELENTKEZÉSI LAP!
  • amennyiben a gyermek rendelkezik valamilyen szakértői véleménnyel (pl. korai fejlesztés stb.), azt kérjük, hogy jelezzék, csatolják.
fontos

Apponyi Központi Épület

Holdvilág Bölcsőde

Fóti Boglárka Tagóvoda

Kéknefelejcs Tagóvoda

Galagonya Tagóvoda

Gyöngykaláris Tagóvoda

Manó Tanoda Telephely Óvoda